Op deze pagina vindt u allerhande informatie over de ZaterdagMiddagClub. Klik op de icoontjes hieronder voor de informatie die U wilt lezen.

DOEL

Sinds 14 jaar bestaat er in het centrum van Sittard voor alle kinderen en tieners de mogelijkheid om de ZaterdagMiddagClub te bezoeken. De doelstelling van de ZMC is o.a. om vanuit de Christelijke naastenliefde de jonge mens in ontwikkeling dichter tot God en elkaar te brengen. In een tijd die gekenmerkt wordt door individualisme en geestelijke leegte trachten de leidinggevenden met heel veel liefde en geduld op allerlei fronten, hier een tegenwicht aan te bieden. Zo proberen wij één grote familie te zijn, waarin iedereen -zonder onderscheid- zich thuis weet, alsook zich iedere zaterdag opnieuw welkom weet.

WAT?

Zo is er iedere zaterdag een inhoudelijk moment (vaak catechetisch), daarnaast samenspel waarbij o.a. de sportiviteit op de proef wordt gesteld, alsook het creatief bezig zijn met elkaar, waarbij ook de fantasie de vrije loop neemt. Zo is er ook ruimschoots de tijd om vrij te spelen, waar veel kinderen ook naar uitkijken. Daartoe zijn vele mogelijkheden, dankzij het feit dat wij over de nodige spelattributen en activiteiten beschikken, waaronder: tafelvoetballen, air-hockeyen, trampolinespringen, biljarten, basketballen, voetballen (voetbalzaal), knutselen of chemotechnisch bezig zijn, skelteren, toneel spelen, tafeltennissen, op de springkussen springen of spelen, en voor de jongste kinderen is er een speelkamer met een werkbank en keuken en een kamer met een hele lego-stad en dozen vol lego.

slide5

WAAR?

Het adres is President Kennedysingel 20. (Dacapo-college)
Achter de school aan (in) de Swentiboldstraat ligt een enorme speelplaats, daar kun je de auto goed parkeren. Via de ingang aldaar kun je ook binnenkomen.

WANNEER?

De ZMC is elke zaterdag geopend van 13:30 tot 16:30. Alleen tijdens de zomerkampen is de ZMC gesloten. Ouders zijn vanaf 16:15 uur welkom. Er is dan koffie of thee.

openingstijden

PRIJS

Voor elk kind kost de hele middag € 1,- (incl. gebruik van alle voorzieningen, deelname aan alle activiteiten, hapje en drankje)

het betaalloket

EXTRAATJE

Elke zesde keer dat een kind de ZaterdagMiddagClub bezoekt, mag het na afloop een kadootje uitzoeken uit de kadokast.

kadokast-1


Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.